Wij werken voor:

klant_isprojects ISProjects biedt oplossingen in elektronische factuurverwerking en e-Procurement.

Klik hier voor al onze referenties

foto_01

Boekhouder, belastingadviseur, administratiekantoor of accountant.

De naam is niet belangrijk maar wel wat u wilt.

- Administratie uit handen geven?

- Personeelszaken goed regelen?

- Besparen op bedrijfskosten?

- Taken uitbesteden?

- Zo weinig mogelijk belasting betalen?

- Uw schoenendoos omruilen voor een financiële administratie?

- Van het gedoe /geneuzel af zijn zodat u geld kunt gaan verdienen?
Buro JVS helpt u graag én goed.

Boekhouding

De boekhouding is een belangrijk gegeven in uw organisatie. Welke beslissingen u ook moet nemen, geld speelt altijd een belangrijke rol. Hoe kunt u schakelen op kansen als u niet weet of u het geld kunt investeren? Buro JVS zorgt ervoor dat uw boekhouding up-to-date is. Wilt u voor alle zekerheid even overleggen? Dat kan. We staan voor u paraat, zonder voor iedere vraag direct een factuur te sturen.

Adviseur en coach

Wij kennen de klappen van de zweep op het gebied van ondernemen en ondersteunen en begeleiden al ruim 15 jaar bedrijven. Het leuke is dat veel van onze klanten bij ons zijn gekomen als startende ondernemers. Die startende ondernemingen hebben ons als sparring partner gebruikt en met onze adviezen zijn ze gegroeid. Geen sparring partner nodig maar liever een adviseur of een coach? Ook aan die wens kunnen wij voldoen.

Accountant

Weet u dat heel veel ondernemers een accountant hebben terwijl het niet nodig is? Wilt u weten wanneer u verplicht bent een accountant in de arm te nemen? Neem contact(link contactpagina) met ons op en we leggen het u graag uit. Mocht een accountant toch nodig zijn, ook dan kunt u bij ons terecht én veel geld besparen. Waarom? Wij kunnen alle voorafgaande werkzaamheden voor u verrichten voordat de administratie naar de accountant gaat. En wij werken tegen een veel lager uurtarief.

Personeelszaken

De juiste persoon op de juiste plaats, daar is kennis voor nodig. Zowel met vast als flexibel personeel. Naast gekwalificeerde medewerkers met een ruime kennis van financiële zaken, hebben we een specialist op het gebied van personeelszaken in ons team. Zij helpt u graag het nodige talent en de gewenste kennis binnen uw bedrijf te krijgen en te houden. Uiteraard is het geen probleem uw personeelszaken bij ons onder te brengen zonder uw boekhouding aan ons uit te besteden.

‘s-Hertogenbosch

Ons kantoor met ruime parkeerplaatsen in overvloed is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch op de Van Broeckhovenlaan 93 waar u tijdens kantooruren van harte welkom bent voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Er is altijd wel een collega aanwezig die u graag meer vertelt over ons bedrijf.

Waar wacht u nog op?
Neem nu contact met ons op en we nemen graag uw ideeën samen met u door.
Het eerste gesprek is gratis, nooit voor niets.