Financiële diensten

Buro JVS neemt u graag de zorg voor uw financiële administratie uit handen, zodat u zich kunt focussen op ondernemen. Meer weten? Wij staan u graag te woord!

papieren boekhouding digitaliseren

Boekhouding

Volle schoenendozen en verhuisdozen, losse stapels papierwerk in de hoek van een kantoor of op een bureau, de meeste manieren van boekhouden kennen we. Ze hebben één ding gemeen: ze veroorzaken onrust bij u, de ondernemer.

Een goede manier van boekhouden en het hebben van overzicht in uw financiën geeft rust. Verder is een deugdelijke boekhouding niet alleen belangrijk voor uzelf, maar een must voor derden  zoals de belastingdienst en eventuele financiers.

Heeft u te weinig tijd of niet de juiste kennis in huis om naast uw eigen werkzaamheden ook uw administratie bij te houden? Buro JVS regelt dat graag voor u, zodat u zich kunt focussen op ondernemen. Ook het samenstellen van de financiële jaarstukken en het doen van de belastingaangifte regelen we snel, punctueel en accuraat. 

Wilt u liever een deel van uw administratie zelf verwerken? U bepaalt in welke mate wij u van dienst zijn!

salarisadministratie den bosch

Loonadministratie

Personeel in dienst? Dan heeft u te maken met salarisverwerking en allerlei en wet- en regelgeving om te berekenen wat u uw medewerkers aan salaris moet uitbetalen. Denk hierbij aan:

  • loonstaten
  • loonstrookjes
  • jaaropgaven
  • vrijgestelde vergoedingen, verstrekkingen en uitkeringen
  • loonbestanddelen in eindheffingen
  • afdrachtverminderingen
  • spaar- en levensloopregelingen
  • beschikkingen en verklaringen
  • detacheringsverklaringen

Fiscale bewaarplicht

U heeft, net zoals voor een groot deel van uw bedrijfsadministratie, een fiscale bewaarplicht voor uw loonadministratie. Dit houdt in dat u verplicht bent om uw loonadministratie zeven jaar te bewaren. Daarnaast moeten uw berekeningen op ieder moment opvraagbaar zijn en gemakkelijk te overzien.

Indien gewenst kunnen wij kunnen uw loonadministratie volledig verzorgen.

fiscaal advies den bosch

Financieel specialisten

Bedrijfsovernames, fiscaal advies, accountantsverklaringen of verplichte controle van uw jaarrekeningen. Sommige situaties vragen om een specialisme. Buro JVS werkt samen met een aantal vaste financieel specialisten en kan u hen van harte aanbevelen.